Kom på en bra rubik, men glömde vad det var


Jag blev faksikt lite fullare än vad jag hade planerat ikväll..
Jag är praktiskt taget aldriga ledig på helger är i helgen dock bara ledig imorgon (söndag) så vi kunde ju dricka alkohol idag (lördag). När nu alla skulle hem så skulle de är på donken så jag tänkte
"Ja men jag kokar ett ägg"
Så blev det inte för jag tappade de på golvet och ägget gick sönder, självklart.
för en sekund tänkte jag "nej fan jag orkar inte, jag tar det imorgon" men sen gick jag på de trasiga ägget så jag städade upp de.. säger man så? man kanske säger torkade upp de.. anyhow, skit samma..


Vaknade 8.45 på en ledig dag.


Idag tjänade jag in några vuxenpoäng då jag köpte mig ett diskställ.
Jag har ju då inte haft något tidigare och bara haft en handduk under den blöta disken.
Självklart så blev det ett miniatyr diskställ eftersom av någon anledning när det kommer till köket så dras jag till saker som är små, ytte pytte små... Men jag är ju å andra sidan en person och behöver inte ha den största stekpannan eller kastrullen. Köpte mig även en söt liten tesil, en liten terobot.. 



Det har varit en riktig shoppindag för min del, men inte kläder eller något sånt dock.. Inte de roliga sakerna, det får vänta till ett annat tillfälle. Eftersom jag är en ganska mjuk människa (trevliga än att säga att man är en fetknopp) så försöker jag faktiskt gå ner lite i vikt och bli lite sundare. I år är faktiskt första gången som jag försöker på riktigt riktigt.. Så jag köpte mig även en våg så att jag kan se hur det går och det har faktiskt gått ganska bra skulle jag vilja säga.. Men det är ju de där första månaderna som man tappar en massa och sen planar det som ut lite. Jag har iafl gått ner 9 kg på ca en månad vilket kan tyckas vara ganska bra. Jag och Frida har planerat att åka till Grekland i augusti så jag tänkte att jag iafl ska komma ner till en medium tills dess eftersom för typ en vecka sen så köpte jag mig en så kallad playsuit som är en medium och som är helt underbart ful men helt underbart snygg och den tänkte jag ha på mig när vi vandrar runt en varm kväll på stranden.



Träffade frida på stan också, vi åt lite mat och sen gick vi hem..


De senaste veckorna.



Jag har jobbat i 8 dagar.
Frida och jag har bestämt oss för att åka på semester till Grekland i sommar.
Jag är bitter på Gröna Lund.
Önskar att jag och Frida hittar en lägenhet snarast möjliga.
Jag tänker inte ställa klockan imorgon och sova tills jag vaknar.


Saker som har hänt/kommer hända och det jag är bitter över.




Tonight I'm sad, just saying..






RSS 2.0