Motvind javisst!

 
Är på väg att rycka ut varenda litet hår på mitt huvud av ångest och ilska över att CSN vägrar ge mig lån eller bidrag förän jag har pluggat 18p.. Och jag ska studera heltid i tre år så tumme upp för CSN! Go fuck yourself!
Det känns fan som att livet står och pekar & spottar mig i nacken just nu. Praktiskt taget allt.. eller det är väl att ta i kanske.. men mycke just nu är en lång jävla uppförsbacke utan slut och jag är redo att ge upp för detta är allt annat än kul kan jag säga dig! Jag har alltid lite lätt motvind i mitt liv, det är mycke som inte går rätt för mig. Så det är bara att skriva det på internet, le och gå vidare men självklart låssas som att everything is just dandy.. 
 
 
 

Konsert

Igår var vi på Iggy.. 
Det var bra, han var bättre mot slutet. Det som gjorde det hela mer awesome att framför oss stod det en man i sina bästa år med grådaskigt hår som i hela sitt liv varit en äkta rockare men nu har han ett tråkigt kontorsjobb och bär märkesskjortor.. Man säg verkligen när han skulle rocka loss för han tog en liten paus, tog av sig glasögonen och gav dem till sin fru.. Sen började han verkligen rocka, luftgitarren kom fram och han hoppade upp och ner som en galen man med inga bekymmer i världen. Det var helt underbart att se någon så lycklig för lite musik.. Men på måndag så återgår han till sitt jobb och vardag.. 

 


Unspeakable suffering

 
Nu har jag lite ångest igen.. Allt är inte lika glatt längre.
Jag sitter nu här med hår som är orange, lite ångest i hjärtat faktiskt..
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu. Fast det löjliga är att detta är så jäkla löjligt, varför kan jag inte bete mig? Dock är det bara fyra dagar kvar tills jag slutar jobbet, så det är ju skönt!
 
 

Onödig info

 
Så jag har bestämt mig att jag ska bli blond igen och jag ska försöka lyckas med detta innan jag åker till grekland. Så de ger mig sådär 6 jobbdagar och och fyra lediga dagar så jag borde klara de. Dock så är jag rödhårig nu så det kan allt ta sin lilla tid att göra detta..
 
 

Äntligen fredag!

 
Nu är det bara 7 dagar kvar sen är det buy buy hej då med jobbet som Frida skulle ha sagt.
Den 10e är min sista dag och det ska bli så jävla skönt att slippa stället faksikt!
Ah, det känns så awesome just nu!
Det som kommer hända nu är Grekland, mys, börja plugga något jag gillar, awesome kompisar och bara allmänt awesome hela tiden. Just nu känns allt awesome!
 
Hej och välkommen till min manodepressiva blogg!
 
 

RSS 2.0