Peace




Är lite täppt i näsan..
Men jag överlever nog

Reid är ett Doctor Who fan, awesome!




Tomorrow, you promise yourself, will be different, yet, tomorrow is too often a repetition of today.

För mycke tid..


Jag måste sluta kolla på tv.. Jag lever mig in allt för mycke i allt som händer i ALLA dessa tvserier. Fick precis veta att en av mina favorit som jag hade tippat som vinnare åkte ut i gårdagens episod av Top Chef och jag blev ganska chockad eftersom det finns iafl två personer som skulle ha åkt ut för länge sen men är fortfarande kvar..  Det är ett helvete att ha för mycke tid över.

Jag hade tre favoriter till en början men en åkte ut förra veckan och en åkte ut denna veckan.. Håller tummarna för att min sista favorit inte åker ut nästa vecka och att han tar hem hela grejen. 



Survivor: Redemption Island


Så förra veckan började Survivor: Redemption Island.
och redan efter andra avsnittet så kan jag säga att Phillip Sheppard är ganska, ja vad kan jag säga.. Knäpp. Antingen så har han ett otroligt bra spel.. Fast å andra sidan så kan ingen vara så dum. Det första han gjorde var att han sa att han var en FBI agent och det fortsätter han att säga. Sen började han peka fingret på alla i "örådet" om man ska översätta lite... Om han vinner så vet jag inte vad jag kommer att göra.

Jag förstår inte varför jag blir så arg på han.. så irriterad.





Awesomeness




Nu har jag varit arbetslös i tre veckor.. Det börjar gå mig på nerverna.
Min insomnia är värre än någonsin och jag är vaken till iafl fem på morgonen nästan varje dag, jag har totalt vänt på dygnet. Jag tror att jag sakta men säkert börjar förlora förståndet lite.. Men man ska väl vara lite galen för att vara ett geni och jag måste vara ganska galen eftersom jag nu säger att jag är ett geni.. Woop woop det känns nästan som att jag bara är ett steg ifrån att sitta i ett hörn, vagga fram o tillbaka och bara stirra in i väggen.


Back to the 90s


Idag gjorde vi lite rocky road, drack vin och kollade på 90-tals pop. Backstreet boys, N sync, Spice girls etc men även roliga 80-tals videos..  80-tals videos är helt amazing, dom är så roliga.




Maybe It should be, that's all I'm saying..


Vincent Price


Jag tänkte varför inte måla något roligt..
En scen från en av världens bästa kortfilmer av världens bästa regissör.
"Vincent Price in the hall of depression and torment"




No man


No man chooses evil because it is evil; he only mistakes it for happiness, the good he seeks



Förhoppningsvis så kan jag måla?


Nu är jag mer eller mindre klar med två till tavlor.. 
Den första kallar jag "The Keeper, Keeper of dreams" Som sagt så målar jag det jag drömmer och denna killen är den läskiga personen som gillar att jaga folk och hålla kvar dom i hans värld.



Den andra är "Baby Boy Blue" Det är den lilla pojken som gillar godis och kropsdelar från människor. Smaskens!


Jag gillar för övrigt inte att ta kort på målningar eftersom det blir nästan aldrig bra, färgen blir helt off och det ser bara lite knepigt ut.

Lite brådis


Ja nu börjar det närma sig deadlinen hos konstfack. Den 15 mars tror jag att allt skulle vara inne, så I need to get my shit together om jag ska ha en chans. En annan rolig sak som hände idag var att jag var på intervju och träffade en gammal vän där.. Vi kom fram till att han bara bor snett över gatan, det är ett under att vi inte har sprungit på varandra. Jag menar vi är praktiskt taget grannar..


Rabbel


Jag har börjat måla igen, det betyder även att jag har kommit in i mina "dåliga" rutiner. Jag går och lägger mig vid fyra fem tiden och äter bara lite bröd. Eftersom jag inte sover så många timmar per dygn så vill man ja sova dom få timmarna ostört men det går ikke för personen som bor längst upp i huset har en klockradio som går igång klockan 6 på morgonen och den är på så pass hög volym att till och med jag som bor tre lägenheter under denna person hör klart och tydlig vad det är för sång på OCH jag hör mellanpratet. Man kan undra hur högt det är för dom som bor precis under denna överdrivet själviska person. Jag har varit och ringt på dörren två dagar i rad men det verkar som ingen är hemma eller så har dom dött eller något.

Jag håller sakta men säkert på att förlora vettet, stor del har att göra med hela den här radio grejen. Fast å andra sidan det började nog för flera år sen.. Och apropå att sakta men säkert förlora förståndet så målar jag det som jag drömmer om, för tillfället håller jag på med två tavlor som handlar om barn som av någon anledning står mitt ute i öknen och leker/äter döda människor. Dom ser även lite efterbliva som att dom har kommit från en lång rad av top notch inavel.


Min helg






Städar inför finbesök


Jag håller nu på att städa lite inför finbesök från Uppsala.
Det är något jag behöver just nu, lite alkohol och vänner.

Just nu har jag kommit till diskandet, jag sparar alltid de till sist för jag hatar verkligen att diska. Det är nog bland det äckligaste man kan göra tycker jag. Alla dessa matrester och bakterier ugah.. När jag diskar lyssnar jag alltid på Linkin Park och har så pass varmt vatten så att mina händer blir helt röda och det är nästan så att skinnet ger upp och springer iväg. Jag är lite knäpp på de viset.


Lite torsdags ångest


Jag måste sluta stressa för minsta lilla, jag mår så sjukt dåligt av all stress.
Det är inte så trevligt när man skakar som ett asplöv och det knäns som att hjärtat håller på att hoppa ur bröstkorgen. Jag skulle behöva en helg på ett spa eller något liknande men det har man inte råd med när man är arbetslös. Man borde få ett gratis besök på ett spa när man är arbetslös, det skulle nog alla behöva.


Bio


Nu har jag sett Harry Potter and the deathly hallows, den var helt okej.
Om jag skulle ha råd så skulle jag gå på bio själv oftare.. Det är faktiskt ganska skönt..

Ni borde testa de.



RSS 2.0