Jag hittade den!


Aaah.. Jag har hittat en lägenhet på kammargatan, det är en trea med en terrass.
Den har dock inte svart golv men det kan man fixa.. Det tråkiga är att den kostar över 6miljoner och kontantinsatsen är på 1,4miljoner så om någon vill donera lite pengar så tar jag mer än gärna emot dom.. GE MIG MILJONER!


Fat tony


Så idag så gick jag till arbetsförmedlingen för att få en signatur på ett papper.. Det roliga var att jag gick vänta i en och en halv timma för att få den där jäkla pappret påskrivet. När jag äntligen får prata med en handläggare så säger hon att "detta kunde du få påskrivet där ute eftersom du har allt iordning". Det jobbiga var att jag sa det till personen som tar emot alla men han sa NÖ..

Det gjorde iafl att jag kom 50 min försent till träningen..
Men jag hann iafl att träna i 45 min innan allt folk kom, jag är inte riktigt bekväm att träna när det är fullt på gymmet. Jag känner mig fortfarande som en strandad val när jag tränar..


Min Drömlägenhet


Jag har kanske inte jättemycke att göra just nu så jag sitter och knopar ihop min drömlägenhet.

Jag vill att den ska vara belägrad i Vasastan, det är mitt favoritområde i Stockholm.

En tvåa går bra men det skulle vara amazing om det var en trea.

Lägenheten ska vara längst upp så att jag kan ha en spiraltrappa upp till en liten terrass.

Jag vill att lägenheten ska ha ett svart trägolv och vita hårda väggar.

om lägenheten skulle vara en trea så skulle jag använda extrarummet
till bibliotek/atelje/gästrum.

I köket vill jag ha en tegelvägg och ett rutigt golv.

och jag vill bara ha vitvaror från smeg..

Ett litet plus skulle vara om det fanns en liten walk in closet.
Om någon vet vart denna lägenhet finns så säg till mig, jag vill ha den.

Cute boys




Inställt.


Hur viste jag att detta skulle hända..
Alla planer inför kvällen, den hela fira födelsedags grejen blev inställd.
Det är ingens fel, man kan inte råför att man blir sjuk eller liknande..
Så nu har jag en date med massa vin ikväll.. Det är ingens fel att det blev inställt det är bara de att nästan allt jag planerar blir inställt så jag är inte så jätteglad nu. Men fortfarande det är ingens fel det är bara tråkigt när sånt händer.


Detta inlägg är skrivet med nästan bara ledsna och bittra känslor i kroppen och därför är det inte helt hundra.



Dagen D.. eller B?


Så idag är det min B-day..
Det har inte hänt något speciellt än. Det var ingen som väckte mig med sång och tårta imorse, jag gick och tränade vid tolvtiden och nu städar jag för att sen hoppa in i duschen så att jag kan gå till systemet för att köpa vin. Ikväll ska det drickas vin med några vänner, det roliga är att vi alla fyller år nu i slutet av mars vilket är awesome.


Ett år äldre


Så imorgon så fyller jag år, spännande..
Jag har inte nog med vänner för att ha ett stort party men det är okej.. Vad är en bal på slottet? Den kan vara tråkigt, urtist och alldeles, alldeles.. Underbar

Anywho.. Vem orkar fira sin födelsedag? Man har bara avklarat ett år, ett år närmare döden. Det kan låta lite hemskt men jag är inget stort fan av födelsedagar iafl inte min egna.


I wanna be a billionaire so fucking bad


Soligt och fint


Idag är det en vacker och solig dag..
Varför ska det vara så fint väder när man ska vara inne?
Igår var jag ute och gick lite men då var det ganska grått och blåste, idag ska jag vara inne och träna lite men då är det solig och nästan tio plus. Det ska vara tvärtom!




första dagen


I can't feel my ass..
Efter 55 minuter på en spinningcykel så kunde jag inte känna min rumpa.. Fast nu såhär lite senare så känner jag dom där 55min, jag cyklar inte ofta och min rumpa är för stor för att det ska vara bekvämt på en cykel.. Det var första gången som jag tränade sen gymnasie gympan så jag blev lite varm och andades lite tungt. Men jag måste säga att spinning var faktiskt roligt, tiden gick jättesnabbt.

Det är något som jag tänker göra igen.


Mina första pass


Så spännande, nu har jag bokat mina första pass på Friskis & Svettis.
Eftersom jag aldrig har gymat tidigare så ver jag inte hur mycke jag kommer göra bort mig, men jag antar att det kommer bli en hel del. Mitt första pass är imorgon och det är spinningBas.


Rudd


I'm crushing on Paul Rudd, he's like the cutest +40 ever..
Oh and those green eyes, amazing!



Han är så snygg och speciellt när han ser ledsen eller bitter ut
Då vill man bara krama om man och säga att allt är okej fast livet suger.
Sen är han ganska rolig också, han var faksikt bra i Role Models..
Det är en bra och rolig film..


Veckan som har varit


Nu har min mamma åkt tillbaka till Norrland efter tre dagar i Stockholm.
Vi har gått runt på stan, kollat på slottssprinten, hälsat på farföräldrarna, äteit mat och kollar på bio.. Vi kollade på Sanctum i 3D, den var faktiskt bra men det äckligaste var när en kvinna fastnade med sitt hår och hängde i bara håret.. man fick nämligen se när skalpen började lossna, uuh nte min grej..   



Sen har jag för övrigt så har jag skappat ett friskis & svettis kort.. Jag och min mor ska väl tävla lite mot varandra och vi har ju då inte beach 2011 som mål eftersom det skulle varken någon av oss klara av. Vi satsar på Australien 2012.




Poe





Pust..


Åh vad skönt, nu är alla sysslorna klara och jag hann med att gå en sväng i kvälls solen med Eva. Vid elva tiden kommer min mamma för att hälsa på. Hon ska på något konferens aktigt, jag vet inte riktigt vad det är. Hon kommer vara här till fredag tror jag, så jag måste underhålla henne i två dagar iafl. Få se hur det går..


HardCore





Sista chansen


Så imorgon ska allt vara klart och inlämnat till konstfack. Jag håller på att samla ihop allt sen är det bara att skicka in det. Jag vet inte vad jag känner inför hela grejen, jag är värken glad, ledsen, irriterad, ängslig eller döende av nerver.. för tillfället känner jag inget, jag vill inte hoppas för mycke eftersom då skulle det nog krossa mig om jag inte kom in eftersom det är något jag verkligen vill.


klädproblem


Jag har för mycke kläder och för lite garderobsutrymme.. Om jag skulle rensa lite så skulle jag ha så mycke mer plats eftersom 60% av mina kläder kan inte användas pga att dom är trasiga, försmå eller var med i foundation olyckan 2010. Jag har lite svårt för att slänga kläder, det är nog för jag inte riktigt vet vad jag ska göra av dom. Vart slänger man kläder? visst vissa kan man skänka bort men saker som är trasigt vad gör man av de? jag har aldrig slängt kläder tidigare och att slänga dom i en vanlig soptunna känns ganska fel.


Sammanträffande


Det måste vara ett sammanträffande..
Det är nu fyra fem personer som har färgat håret rött efter att jag gjorde det, helt amazing. Jag vill tro att det vad jag som startade hela rödhåriga vågen, fast så ligger det nog inte till men jag vill tro att det var jag som satt i gång hela grejen.


Rött




X Files


Så jag har börjat med att kolla igenom hela X files serien. För tillfället är jag på säsong 3 episod 10.. Men det är något som inte riktigt stämmer tycker jag och det är inte hela ufo grejen för att.. Jag tror faktiskt att det måste finnas något annat där ute i rymden. Vi kan inte vara dom ända levande varelserna i hela rymden, den ska ju vara oändlig. Iafl så det jag tycker är lite skumt är att täckningen på Mulders och Scullys mobiler är helt amazing.. Jag menar vad hände med mobilen varför göra den sämre om den var så bra 1994? Det finns väl inget att förbättra om telefonen fungerar helt utmärkt i en bunker mitt ute i en öken?



Efter en blekning.



Så efter blekningen blev det ganska kopparfärgat, nästan som jag ville ha det..
Jag måste säga att jag har aldrig fått ett så pass jämt resultat, jag är ganska dålig på blekning..
ja förutom den där vita hårbotten och en lite mörkare slingan så blev det okej..


?



Så fick för mig att jag skulle bli rödhårig igen..


Cup Noodles.


Jag har min tandborste i ett glas, det är många som har så det är inget ovanligt. Vid fem tiden i morse eller i natt (beror på hur man ser det) så var jag väldigt trött såklart, fumlade till lite och krossade självklart det där glaset. Så kl fem på morgonen stor jag i ett badrum fullt med glassplitter i, awesome! Det är lite svårt att dammsuga vid den där tiden så det var bara att plocka upp de största bitarna och sen hoppas på det bästa..

Jag är fortfarande sjuk så jag sitter här med en Cup Noodles och kollar på Sanctum.. :) 


RSS 2.0