Orkar inte just nu.


Alltså fan jag orkar knappt, min kraftresarv den tar snart slut.
Jag ska göra så mycke på så lite tid som möjligt, jag ska fan pleasa alla först.
Jag kommer dö av utmattning.. Så känner jag just nu.
Åt helvete med världens alla människor jag orkar fan inte just nu.
I don't give a flying fuck om jag är otrevlig mot människor, orkar inte vara artig och trevlig.
Orka att man säger till mig att jag är för artig och att killar säger att dom ser mig som kille och inte tjej bara för att jag är så pass "cool" som en tjej inte är.. Det är inte okej, det är inte roligt någon stans. Som kille vill man ju inte bli pratad om som tjej eller det antar jag iafl. Näe som sagt, jag ger fan upp snart.. Det är på gränsen.


Awesome män att kolla på.


Eftersom min vän Frida gjorde en lista på de fyra snyggaste männen just nu så tänkte jag att jag också skulle göra de. Det roliga eller tragiska i det hela är att vi har en ganska lik lista och eftersom jag är älst så säger vi att det är jag som har påverkat hennes val av män.

1. Har alltid och kommer alltid vara Tim Burton, han har jag tyckt varit helt underbar sen jag var liten så han kommer alltid vara nummer ett på alla listor jag gör. Så vi skiter i ettan och går på tvåan.

3. Miles Kane. Han är britt, måste jag säga mer.. Han sjunger otroligt bra och det är altid sexigt. Han ser så grymt bra ut och man vill bara krama han hela natten lång medans han sjunger för än. Tänk så mysigt det skulle vara. Gå på en picknick med han skulle nog vara det bästa. En sensommakväll när solen håller på att gå ner.. Jag måste bara lägga till att jag tycker att det är sjukt sexigt när någon pratar så passionerat om ett ämnde, precis som han gör om musik, han lyser som upp i hela ansiktet. Och han är otoligt söt när han pratar om att spela gitarr.




3. Evan Peters. Han är så söt men när han spelar rollen som Tate det allmänna psykfallet i American Horror Story så blir han grymt snygg. Det är nästan så att man vill bli hemsökt av han och när Tate gråter så vill man faktiskt bara hålla honom i sin famn eftersom han är så gullig.




4. Lee Pace. Vem kan inte bli lite små kär i han när han spelar den blyga och kärleksfulla Ned i Pushing Daisies. Han är så gullig och man vill bara krama om honom tills allt blir bra igen.



5. Jay Baruchel. En grym skådis som vet hur man spelar en riktig nörd. Kan vara så att han faksikt är en på riktigt men det hindrar honom inte för att vara den snyggaste nörden på den vita duken..



Det var min top fyra/fem.. Och bara för att Frida skulle vara lite dramatisk av sig och ta svart/vita bilder på endast ansikte så valde jag färg med lite kropp också. Detta har jag alltså tagit rakt av från henne bara för jag inte orkar komma på egna ideér mohahaa..

10.03.12




aaah jag är lite trött faktiskt, kaffe har flygit, avokadoskal har fått vingar
och ingen kan öppna dom där jäkla mjölkpaketen..
Stog och skämtade med en kille idag, tyckte jag kände igen killen
Det gjorde de andra i cafet, tydligen var det Oskar Linnros.

06.03.12


Det där med att ta ett glas vin med vänner är kul
men sen kommer man hem och fortsätter att dricka för sig själv
och det är först då men erkänner för sig själv hur ensam man egentligen är.

Livet suger lite på så vis.

Over and out!


RSS 2.0