Julklappar: Check!


Nu är alla julklappar köpta och inslagna.
Snöret sätter jag dock på efter jag har rest med dom, annars så blir det bara fult och platt i resväskan.
imorgon ska jag jobba och sen är det maskerad då jag och Frida ska vara Bill & Bull.
Sen är det bara jobb tills jag åker på tisdag upp till norrland.
Då får jag lite semester vilker kommer att bli så otroligt skönt.



Movie Bytes 1


Oho btw jag glömde nästan MIB3 kommer ju snart eller snart och snart den släpps väl den 23 maj tror jag.. Men iafl, vad tror vi? kommer det bli en hitt eller miss. The Men in Black franchise har ju gått helt okej faktiskt, det finns ju dock andra som har dalat efter den andra filmen. Men som sagt så ser den faktiskt ganska bra ut, bättre än jag trodde att den skulle göra. Tydligen hade Will Smith lite av en diva attityd på inspelningen men om nu filmen är bra så kan vi nog förlåta de.

En annan film som jag har pratat om sen förra december det är självklart The Dark Knight Rises.. Jag förstår inte varför The Dark Knight inte vann en Oscar jag menar den filmen är ju The Godfather av serietidningsfilmer. Så nu är det upp till Nolan att leverera The Godfather part 2, vilket kan bli svårt eftersom tragiskt nog så kan inte hans stjärna återvända.
Det är bara att vänta till augusti..








13.12.11


Oh ja för att skriva något eftersom det inte har hänt på ett tag så
igår kom en otroligt snygg pappa in och köpte kaffe av mig han hade dock den läskigaste lilla dottern. Hon stirrade på mig hela tiden när dom satt där och fikade vid sitt lilla bord.. Från att dom kom in till dom gick så stirrade hon på mig.


Fave





M.I.A


För tre timmar sen tog jag ett piller som gör att att man slappnar av och sover bättre. Det ska ta sex timmar för den att "slå till" men jag känner redan nu hur ögonen håller på att dö av trötthet.. Vet knappt vad jag håller på med D:
Sitter och kollar på något program som heter Project Accessory, what the fuck ist that liksom.. Förstår inte hur mycke skit dom hittar på nu för tiden..


Oh lordy lord


Du har jag jobbat stenhårt i tre veckor, sådär sex dagar i veckan
man blir lite sliten.. ont i fötter, rygg och axlar.. Bra träning dock, springa runt överallt.
Nu sitter jag och äter några junior mints och funderar på om jag kanske ska äta något riktigt, lite mat vore gott. Men då måste man laga maten och det innebär att man måste lämna soffan ett tag och jag vet inte om jag orkar de. Jag har ju 5 Junior mints kvar, det borde ju räcka ett litet tag till iafl.

Man skulle ta ett 9-17 jobb där man tjänar minst 1000kr/h, det vore skönt.
Då skulle jag äntligen få vara ledig på helgerna och det skulle vara rena lyxen bara de! Åh vad jag avundas folk som får vara ledig på helgerna, jag vill också!




RSS 2.0