Fuck life..


Så allt såg ut att gå ganska awesome fram till halv åtta ikväll.. Jag inte bra ett men två jobb, tränar, äter bra, har det roligt, träffar vänner och har det bara sådär allmänt bra. Det har inte varit såhär pass bra på flera månader.. men så vid halv åtta tiden får jag veta att jag måste flytta ut innan sista maj, jag fattar inte varför det ska gå åt helvete när allt börjar bli bra efter det senaste "åt helvete".. Kan inte allt kännas awesome mer än en dag innan allt rasar samman? Nu måste jag hitta ett nytt boende men det ända jag vill är bara att lägga mig ner på golvet och bara försvinna.. Det är inte lägenhetn som jag är så bitter över, det är hela grejen. Det känns som att jag är ett barn på en strand och jag har suttit och byggt ett helt amazing sandslott som har tagit mig flera timmar men så kommer en mycket äldre och större unge och bara hoppar på mitt slott. Sen så sitter man där med en hög av sand och det är bara börja om men när man bara har hunnit bygga ett torn så kommer den där jävla snorungen tillbaka och förstör allt igen..  fan vad jag hatar livet just nu..

kan jag inte bara få skippa detta!


Workaholic on the go


Så jag kommer bli arbetsnarkoman under sommaren.. No play play för min del
Jag kommer väl högs vara ledig en dag i veckan om inte ens de. En dag varannan vecka kanske.. Men awesome då kanske jag har pengar som jag aldrig använder förutom till hyra eftersom jag kommer jobba så mycke så jag kan inte ens gå ut och ta en öl i sommarvärmen med vänner..

Jag fick en stegräknare och jag hörde att man skulle gå minst 5000 steg om dagen.. det låter väl ganska lite eller? ja som sagt så kommer jag inte riktigt ihåg hur många man minst skulle gå men om det bara är 5000 så jag jag redan gått förbi det på runt fyra timmar.. jag är nu uppe i 8000 och är nu påväg för att gymma lite innan jag sätter mig framför datorn igen för att hålla på med massa vuxen grejer..




Håller tummarna för mig själv


Oh lordy lordy, sweet baby jeebus!
Galleriet som luktar oljefärg och snabbkaffe hörde av sig och vill träffas..
Helt amazig vem vet jag kanske kan få de jobbet! Det betyder att jag nu har två jobberbjudanden.. och för någon vecka sen hade jag inget.


Mother fucker I'm awesome! No you're not, dude don't lie




Idag har jag inte gjort så mycke.. elle jag bakade en helt awesome tårta

Tre dagar i norrland.


Så spännande, igår träffade jag min gamla fotolärare Robin i mataffären i Stugun.. Tydligen hade han flyttat till rissna vilket är roligt eftersom jag är ett stenkasst där ifrån i boggsjö..

Iafl sen jag har kommit hit så har jag överumplat en mus i köket, bakat fyra olika småkakor, träffat en gammal lärare och gjort en massa saker som jag inte brukar göra..


Hipster problem.


Jag fick ett par solglasögon en gång men jag är inte nog hipster för att använda dom..
Det är lite jobbigt eftersom dom är snygga och jag vill använda dom när det är soligt och fint.. Jag får jobba på att bli mer hipster. 




Canada dry since 1904


Jag testade Ginger ale och nu har jag världens huvudvärk..


Clusterfuck..


Jag har nu inte städat på en vecka och det kan man verkligen se.. Det är inte smutsigt eller så det är mer att saker inte är där dom ska vara, det ligget småprylar över allt och inget är på sin plats.. Jag tror jag blir tokig på mig själv! Det jobbiga är att jag inte tar mig i kragen och bara plocka undan lite iställe för att sitta och känna mig obekvän..

AAAAHHH! jag är så irriterad på alla saker!


Creature of Habit


Nu är jag tillbaka i rött hår och en rundad lugg..



FUBAR


Grape..


Det har varit en varm och skön dag idag, jag hade till och med på mig min JVC vår/sommar jacka på mig när jag strosade runt i våran huvudstad. Nu sitter jag o äter en grapefrukt och ska till att börja deklarera hade jag tänkt, tydligen ska jag få tillbaka 5siffrigt vilket känns ganska awesome med tanke på att jag bara får 2500 att leva på varje månad.. OCH jag har en ny asiktskräm, oh så mjukt mitt ansikte är nu.. Livet känns ganska okej nu..



Helt amazing, denna bilden är tagen förra året och jag såg nu att jag har samma kläder, solglasögon och hår som idag. Eller ja jag har ju rött hår nu och ljusbrunt då men iafl.. just idag för ett år sen så har jag samma outfit på mig

Jelly bean


Så jag har nu använt mina sista pengar till att köpa en yoggi och några jelly beans..
Det är 6 dagar kvar tills jag får pengar igen, jag får väl helt enkelt dela upp mina jelly beans så att det sträcker sig över 6 dagar så att jag inte dör.. Hah fast jag har lite ris också, man kanske kan göra en soppa på ris och jelly beans.. Det låter inte så gott dock.


Damn..


Oh no.. Den perfekta lägenheten är såld och den blev såld innan visningen..
Inte för att jag skulle ha råd med den men man kan ju drömma.



Poe


En vän är nu förlovad och jag fick ont i hjärtat..
Självklart är jag jätteglad för han, för dem men när något sånt händer så känner man sig extra ensam.
Jag ska nog bara sätta mig i ett bibliotek och läsa Poe, Kafka och Nietzsche.. Bara ge upp hela grejen.


Att jag lyckas..


Jag vet inte hur det gick till men ifredags så var vi ute och dansade.. 
och dagen efter så märkte jag att jag hade fyra blåsor på två tår.. Det var alltså två blåsor på varsin sida om båda mina stortår, för att göra saken ännu bättre så fick jag en så kallad blånagel på vänstertån OCH jag har stukat båda stortårna. Helt amazing! Jag förstår som inte hur det gick till..



Fredrik på besök




Jag har haft en helt awesome helg! Det har varit mycke dans och alkohol, jag tror att vi drack upp halva stockholms spritföråd.. Vi dansade och gick så mycke att jag nu har träningsvärk i benen. Sen så har jag för första gången fått en blånagel, helt amazing för mycke party. På fredagen så var vi så fulla så vi kunde inte ens ta kort på oss själva och jag gick på fel tunnelbana.



I fredags så var vi på Paradise och Berns vilket var skitroligt och igår så var vi på Under Bron.
Mycket trevligt mycke trevligt.. Det måste vi göra om!

En rad.


Ah Fredrik kom och hälsade på igår och vi blev så fulla..

RSS 2.0