27.09.12


"As I grow older, I pay less attention to what people say. I just watch what they do."

26.09.12

 
Emotional overload! Just nu har jag så mycke feelings att hela jag vibrerar!
 
 
 
 
 
 
 

25.09.12

 
Så, nästa vecka har jag min första tenta.. Det känns ju sådär kanske eftersom vi ska läsa inte en, inte två men tre böcker tills dess. Det känns inte lika awesome kanske. Jag hoppas verkligen att jag klarar denna! Sen något att som jag stressar lite över är att jag tror faktiskt att jag kan vara kär, vilket är en väldig konstig känsla då jag kan säga att jag tror att jag aldrig har varit de tidigare.. Spännande måste jag säga.. Lite läskigt också dock.. Men jag får se vad som händer :)
 
 
 

22.09.12

Igår var det The Hives på Grönan.. Jätte trevligt men sju tusan vad det regnade. Blev allt lite snuvig tyvärr. Men som sagt det var väldigt trevligt i det blöta för då kunde man stå under paraplyet och bara mysa och lyssna på musiken.. ja och självklart hoppa lite då och då men man inte frös sönder :)

19.09.12


Å igår fick jag gå på Stockholms statsteater "mingelkväll" Introduktionskväll, informationskväll vad man nu skulle kalla de. Jätte mysigt var de.. Efter de så fick vi kolla på genrepet för "Next to normal" som var riktigt grym faktiskt. Dom hade lite problem med ljussättningen men det var ju ändå genrep så då är det okej.
 
 
 

08.09.12

 
Oh idag blir det allt moderna museet! Woho det kommer nog bli ganska awesome iafl. John Cage har utställning idag, ville även se Picasso/Duchamp "he was wrong" men den är tyvärr bara öppen på tisdagar ser jag nu... så det var ju en liten miss från min sida. Näe men nu ska jag äta lite frukost och sen gå och träna en snabbis hade jag tänkt. 
 
 
 

Första Seminariumet..

 
Jag måste säga att jag har allt haft, än så länge en ganska awesome dag.
Egentligen började det redan igår när jag fick en "Aaaaaw-moment" över något som en person skrev till mig. Sen så har det bara varit bra. Idag hade alltså vi vårat första seminarium och till det seminariumet skulle vi ha läst en artikel av Beckman, en kulturproposition och en kulturutredning.. Utredningen är för övrigt på ca 250 sidor och använder ett språk som ja.. kanske bland det jobbigaste man kan läsa.
 
Men iafl när man kom in i diskussionen omkring detta så var det väldigt intressant och jag var lite nervös över att jag skulle fatta noll, zipp, zero men ikke.. Här hakade jag på och kastade begrepp omkring mig. Jag måste säga att jag har den bästa lilla diskussionsgruppen också!
 
Nu sitter jag här läser lite ur "Perspektiv på turism och resande", kokosolja i håret, bluecorn ansiktsmask och är på g att hoppa in i duschen.. Dricker lite te också men det gör jag alltid så de är inget nytt.
 
 

Så, studera

 
 
Så jag hade min första lektion idag..
Spännande, vi gick ut hårt.. Första frågan var/är : Vad är kultur? och vad är INTE kultur?
Och nu ska jag läsa 200 sidor innan fredag.. Man känner ju säg lite ringrostig i sitt studeraned.
 
Men det kommer nog allt gå bra..
 
 

RSS 2.0