Allergic


People like YOU are the reason
People like ME needs MEDICATION.

Jag har nästan tappat allt hopp för mänskligheten.
Det är inte så att jag ogillar människor det är de att jag hatar dumma, idiotiska personer..
Det är inte mitt fel att ca 90% av personer omkring mig är idioter. Jag förstår inte att man inte tänker ett varv till, logiskt jävla tänkande... Kom igen så svårt kan det inte vara!


- Allergic?
- Yes
- To What?
- ...People.


MovieByte: 2


Så jag var och så "The Girl With The Dragon Tattoo" med Frida i dag.
ska inte prata speciellt mycke om filmen tills jag har sett den svenska, för de har jag ännu inte gjort. Det jag störde mig lite på är att dom slängde in svenska ord lite här och där men det jag störde mig så sjukt mycke på vilket är bara en liten pytte grej är att när Lisbeth Salander går in i ett rul/lägenhet/stuga och kolla om någon är där.. I vanliga fall säger man "hallå, är någon där?" men hon säger "hej, hej" i en dålig jag-pratar-engelska-i-vanliga-fall-och-försöker-mig-på-svenska uttal. Jag gillar Rooney Mara som Lisbeth Salander mer än vad jag kommer gilla Noomi Rapace eller det tror jag iafl.. Jag tycker Rapace är lite fräck av sig och inte på det bra viset, hon trängde sig nämligen före mig i en kö för att köpa sushi. Bara för att hon har varit i någon film så betyder det inte att hon får gå före i kön. Något annat jag gillade med filmen var hur de var filmat jag älskade de wide angle shots och panoreringen i vissa delar, helt underbart. Men som sagt jag återkommer om detta när jag även har sett den svenska versionen så jag har något att jämföra med. 




Btw:Jag var ganska trött när jag skrev detta eftersom efter jag publicerade detta inlägg så såg jag att jag hade skrivit "Fridag" istället för "Frida" och jag har skrivit om denna notisen två gången eftersom varje gång jag läste igenom den så fattade jag inte själv vad jag skrev om så om ni inte fattar något av detta så skit i de och bara läs någon annans blogg, någon som kan svenska och kan skriva normalt. Jag tänker inte skriva om detta så hoppas det är okej iafl. Natti natt!

RSS 2.0